Τρόυ

Τρόυ

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!
Ο Τρόυ μας γεννήθηκε μοναδικός αφού έχασε το ένα του ποδαράκι στη γέννα , όμως αυτό δεν τον εμπόδισε στιγμή να κάνει ότι και οι τετράποδοι φίλοι του! Τρέχει , παίζει και απολαμβάνει τα χάδια μας.. όμως αποφάσισε ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, στην οποία θα αφιερώνει όλα τα νιαουρίσματα του από εδώ και πέρα και έτσι απέκτησε σπιτάκι, αγκαλίτσες, φιλάκια και πολλή αγάπη που του αξίζει γιατί είναι ένας μικρός ήρωας!!! Καλή ζωή να έχετε!

KEIMENΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:

“Oταν γεννιέται ένα θαύμα…TROY!!

Πολλές φορές η μάχη για τη ζωή ξεκινά με την πρώτη ανάσα, έτσι έγινε και με τον Troy! Το θαύμα της φύσης αυτή τη φορά δεν ήταν η γέννησή του αλλά η επιβίωσή του. Μετά από μια δύσκολη γέννα, έχασε το ένα του ποδαράκι κι έτσι απέκτησε εκείνο το χαρακτηριστικό που ο καθένας μας έχει μοναδικό.

Ο μικρούλης μας γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 2015 , είναι υγιής και μέχρι τις 15 Οκτώβρη θα πίνει γαλατάκι από τη μανούλα του. Μετά όμως πρέπει να βρει μια οικογένεια που θα θέλει ένα μαχητή δίπλα της και θα εκτιμάει την αξία της μοναδικότητάς του. Ας μη λησμονούμε πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός ακριβώς όπως είναι !

**Ενημέρωση 21/03/2016
Ο αγαπημένος μας Troy στις 10/03/2016 χειρουργήθηκε στο οπίσθιο δεξί άκρο καθώς οι γιατροί κρίνανε απαραίτητο να ακρωτηριαστεί για τη καλύτερη ισσοροπία και λειτουργικότητα του διότι τον ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα!
Πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως και ήδη νιώθει καλύτερα !

Το συνολικό κόστος του χειρουργείου ,των εξετάσεων αλλά και της φαρμακευτικής αγωγής ανέρχεται στα 180€ και έχει καλυφθεί !

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας-υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη στα ΚΕΠ ή σε Α.Τ. και με προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία με επιβάρυνση του κηδεμόνα
Βρίσκεται στον νομό Αττικής.
Bοηθήστε ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το άλμπουμ.
Ίσως χάρη στην κοινοποίησή σας να βρεθεί μια οικογένεια.
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Στοιχεία με inbox στην σελίδα του FB straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com
ή Mαρία 6979522511
Μπορείτε να την στηρίξετε οικονομικά τις ανάγκες του δωρίζοντας ακόμα και 1€ στην
Τράπεζα:
Alpha Bank / Δικαιούχος: Straycare.gr-Αδέσποτη φροντίδα
IBAN: GR430 140 2540 2540 0200 200 6827
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Αριθμός λογαριασμού: 254 00200 200 6827
PayPal:
DonateStrayCare@gmail.com
straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα με αριθμό διαταγής 12/2014