Μπρέιβ

Μπρέιβ

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!
Όταν δεν έχεις τίποτα , όταν έχεις παραδοθεί και πλέον είσαι έτοιμος να υποδεχτείς το κακό που έρχεται… αφού είσαι μόνος και ανήμπορος, τότε είναι που γίνεται το θαύμα και κάποιος σε σώζει, σε βοηθάει να γιατρευτείς και να κλείσουν οι πληγές στο κορμί σου… Μετά τι μένει; Να κλείσουν οι πληγές στην ψυχή.. και αυτό γίνεται με το κατάλληλο χάδι.. Ε.. Ναι λοιπόν… άργησα αλλά το βρήκα και πλέον είμαι χαρούμενος , δυνατός και γεμάτος αγάπη!!! Εύχομαι σε όλα τα αδεσποτάκια αλλά και σε όλους εσάς που νιώθετε αδύναμοι. να πιστέψετε ότι υπάρχει κάποιος για εσάς εκεί και θα σας βοηθήσει με την αγάπη του, μη φοβάστε!! Έτσι μας είπε ο Brave μας και μας αποχαιρέτησε αφού πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη και του ευχόμαστε καλή ζωή!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ:

O Brave είναι η απόδειξη πως με αγάπη και φροντίδα όλα μπορούν να συμβούν!Πλέον είναι υγιής και έτοιμος για αναζήτηση μιας οικογένειας!!

Είναι γεννημένος αρχές του 2014 ,ανήκει στα μεσαίου μεγέθους 25-30 κιλά,είναι στειρωμένος ,αποπαρασιτωμένος και πολύ χαδιάρης..!!Αν και διστακτικός στην αρχή ,γρήγορα καταλαβαίνεις πως δίπλα σου έχεις ένα πλάσμα που το μόνο που ζητά είναι αγάπη και συντροφιά!

Φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας και έχει μάθει να είναι ένας κύριος ,να μη λερώνει, να μη κάνει ζημιές ,καθώς και να μη τραβάει στη βόλτα !
Με λίγα λόγια είναι ιδανικός για μέσα στο σπίτι πολύ ήρεμος, φιλικός και κοινωνικός με τα άλλα σκυλάκια..!!

Η ιστορία του ξεκινά με ένα μήνυμα που έφτασε στην ομάδα μας για την αδέσποτη αυτή ψυχή από το Τολό, έτσι όταν αντικρίσαμε την κατάσταση του αποφασίσαμε πως δε γίνεται να τον αφήσουμε!Με τη βοήθεια της φιλοζωικής του Ναυπλίου ο Brave ήρθε κοντά μας, έτοιμος να δώσει μάχη για τη ζωή του!

Νοσηλέυτηκε για 2 μήνες σε κτηνιατρείο μέχρι να τελειώσει την φαρμακευτική αγωγή της ερλιχίωσης και της ψώρας.

Το κόστος των μέχρι τώρα εξετάσεων, της νοσηλείας του και των φαρμακων του ανέρχεται στα 300€ και δεν έχει καλυφθεί ακόμα όλο το ποσό!

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας-υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη στα ΚΕΠ ή σε Α.Τ.
Bοηθήστε ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το άλμπουμ.
Ίσως χάρη στην κοινοποίησή σας να βρεθεί μια οικογένεια.
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Στοιχεία με inbox στην σελίδα του FB straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com
ή 6976134815-Δήμητρα
ή 6979522511-Μαρια Θεοδοσιου

Μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά τις ανάγκες του δωρίζοντας ακόμα και 1€ στην
Τράπεζα:
Alpha Bank / Δικαιούχος: Straycare.gr-Αδέσποτη φροντίδα
IBAN: GR430 140 2540 2540 0200 200 6827
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Αριθμός λογαριασμού: 254 00200 200 6827
PayPal:
DonateStrayCare@gmail.com
straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα με αριθμό διαταγής 12/2014